Horoskop

Horoskop za nedjelju 10. juli

horoskop

Horoskop – Strijelac

Uspjeh očekuje Strijelce koji rade sa klijentima, u okviru uslužnih djelatnosti i trgovine. Finansijski napredak. Strijelci mogu da naiđu na fatalno privlačnu osobu i da se zaljube na prvi pogled. Ljubav na prvi pogled. Glavobolja.

 

 

 

 

JARAC

Horoskop – Pripazite se manipulativnih kolega, jer postoji mogućnost da se iza vaših leđa odvija nešto što može biti štetno po vaš ugled. Vaš odnos sa osobom na poslu sve više prerasta u nešto što je više emotivne prirode. Bolovi u vratu. Uvedite obavezne vježbe.

 

 

 

 

VODOLIJA

Očekuju vas važne vijesti i rješenja od strane poslovnog sastanka. Povoljan razvoj zbivanja na poslovnoj sceni i dobitak. Vodolije koje tragaju za svojom srodnom dušom danas mogu da je upoznaju na kraćim putovanjima. Ne prija vam masna, teška hrana.

 

 

 

 

RIBE

Ribe koje rade preko interneta ili se bave kreativnim zanimanjem mogu da očekuju natprosječne rezultate i uspjeh. Slobodne Ribe mogu da se zaljube u osobu koja je dosta manipulativna. Postoji mogućnost da uđete u neobičnu vezu. Zubobolja.

 

 

 

Glossy

 

 

Obratite pažnju – 13. jula MOĆNI pun Mjesec će biti u znaku Jarca: Evo šta treba da uradite u narednom periodu kako biste ostvarili želje

Stranice: 1 2 3


Komentari
Na vrh