Horoskop

Horoskop za nedjelju 10. juli

horoskop

Horoskop – OVAN

Horoskop – Povoljan aspekt donijeće vam uspjeh kroz kreativne ideje i realizaciju veoma smjelih poslovnih ideja. Vaš odnos sa partnerom danas može da obilježi nesporazum, čak i zbog bezazlenog usputnog komentara. Smanjite unos slatkiša, pretjerujete.

 

 

BIK

Horoskop – Povoljan aspekt ovog dana može da vam donese uspjeh u poslovanju. Napredak u poslovnoj komunikaciji. Očekuje vas prijatan izlazak tokom kojeg možete upoznati veoma zanimljivu osobu u znaku Jarca ili Škorpije. Prehlada, koja vam nikako ne prija, za vrijeme ovih visokih temperatura.

 

 

 

BLIZANCI

Pozitivan splet okolnosti u okviru vaše saradnje sa inostranstvom. Moguće je dodatno proširenje kruga saradnika. Dopada vam se osoba s kojom ste više u kolegijalnom odnosu. Odvažite se i načinite prvi korak u zbližavanju. Bolovi u leđima.

 

 

 

RAK

Imate osjećaj da vam se pruža jedinstvena prilika za to da ostvarite jedan davno zacrtani cilj. U tome vas očekuje podrška uticajne osobe. Vaš odnos s partnerom mogu da obilježe razmirice. Kratkotrajne nesuglasice. Alergija.

 

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici … 

 

 

Obratite pažnju – 13. jula MOĆNI pun Mjesec će biti u znaku Jarca: Evo šta treba da uradite u narednom periodu kako biste ostvarili želje

Stranice: 1 2 3

Na vrh