Horoskop

Obratite pažnju – 13. jula MOĆNI pun Mjesec će biti u znaku Jarca: Evo šta treba da uradite u narednom periodu kako biste ostvarili želje

Dnevni horoskop za petak 31.03.2023.

Pun Mjesec će biti u Jarcu 13. jula, a to će donijeti brojne izazove svim znacima Zodijaka.

Pun Mjesec u Jarcu znači otpočinjanje novih pravaca u životu, ali i suočavanje sa istinom koja neće uvijek biti poželjna za nas.

Vidjećemo šta je to što ne funkcioniše dobro, da li nešto treba da popravimo u dosadašnjem radu, ali i koje osobe nas sabotiraju i ne daju da idemo dalje ka uspjehu.

 

Ko bude imao hrabrosti, suočiće se sa novim izazovima i na osnovu prošlih iskustava doživjeće otkrovenje i omogućiti sebi novi put ka uspjehu.

 

Mjesec ima moćnu energiju i time nam pomaže da otkrijemo u sebi najdublje emocije i otkrijemo ono što možda ni sebi nismo smjeli da priznamo. Bitno je da znate da poslije svake prepreke postajete jači, a Mjesec u Jarcu će vam pomoći u tome i dati vam snagu i toleranciju.

 

S obzirom da će se ovog puta pun Mjesec naći u Jarcu, to istovremeno znači da ćemo znati da cijenimo i poštujemo sebe i druge, ali i ono što želimo, te ćemo se više truditi u ostvarenju svojih ciljeva.

 

Uticaj Plutona će u ovom periodu donijeti neke lošije aspekte u smisli da će doći do prilagođavanja na manje prijatne stvari, ali će takođe doći do kraja određenih situacija koje su nas mučile. Neke ideje će postati ostvarive, dok ćete za neke shvatiti da su ipak neodržive i ne treba gubiti vrijeme na njih.

 

Blizina Merkura znači poboljšanje komunikacije, a oni koji imaju problem sa biranjem riječi, sada je pravi trenutak da nauče to da kontrolišu.

 

Zaključak je da pun Mjesec u Jarcu od 13. jula donosi boljitak svakome i nove horizonte koji će se otvoriti, samo morate naučiti da iskoristite novu šansu.

 

 

Glossy

Na vrh