Horoskop

Horoskop za nedjelju 10. juli

horoskop

Horoskop – LAV

Danas možete da postignete uspjeh čak i kroz rizične investicije budući da je vaša poslovna intuicija maksimalno izoštrena. Planirate zajedničku budućnost s partnerom jer želite da izgradite nešto što je sigurno. Problemi sa pritiskom, kardiovaskularnim sistemom.

 

 

 

DJEVICA

Horoskop – Djevice koje se bave umjetnošću i ugostiteljstvom mogu da očekuju dobre rezultate. Pred vama je veliki korak naprijed u poslovanju. Potrudite se da se više posvetite partneru, jer između vas može da se stvori veliki jaz. Relaksirajte se odlaskom u neki spa centar.

 

 

 

VAGA

Atmosfera zadovoljstva zbog rezultata uticaće na to da se poboljšaju međuljudski odnosi na poslu. Uspjeh kroz timski rad. Imate osjećaj da niste shvaćeni od strane partnera. Neophodno je da otvoreno razgovarate. Više se odmarajte.

 

 

 

 

ŠKORPIJA

Povoljan aspekt donijeće natprosječne rezultate u hemijskoj industriji ili u saobraćaju. Finansijski napredak. Slobodne Škorpije mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu u znaku Jarca ili Djevice. Pad imuniteta.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici … 

 

 

Obratite pažnju – 13. jula MOĆNI pun Mjesec će biti u znaku Jarca: Evo šta treba da uradite u narednom periodu kako biste ostvarili želje

Stranice: 1 2 3

Komentari
Na vrh