Horoskop

Dnevni horoskop za ponedjeljak 31. oktobar

Dnevni horoskop za ponedjeljak 31. oktobar

Dnevni horoskop za ponedjeljak 31. oktobar – OVAN

Dnevni horoskop za ponedjeljak 31. oktobar

Glavna tema je da osmislite što fleksibilniji plan aktivnosti za narednu nedjelju. Ključ uspjeha je poštovanje prioriteta. Slobodne Ovnove očekuje poznanstvo sa fatalno privlačnom osobom u znaku Vage ili Strijelca. Infekcije su vam učestale. Ovo morate ozbiljno shvatiti i prekontrolisati se na vrijeme.

 

 

 

BIK

Povoljni aspekti doprinijeće uspješnom razvoju poslovanja i pozitivnim dogovorima. Unaprijeđenje finansijske situacije. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa privlačnom osobom sa kojom mogu ući u tajnu vezu. Poboljšajte ishranu odgovarajućom hranom i suplementima.

 

 

 

BLIZANCI

Nezaposleni Blizanci danas mogu da dobiju važne vijesti. Očekuje vas važan razgovor za posao. Vaš odnos s partnerom može biti po sistemu dva koraka napred, korak nazad. Poput igre vruće – hladno. Dosta voća i povrća bi vam dobro došlo kako bi ste popravili svoju krvnu sliku, a time i imunitet.

 

 

 

 

RAK

Tokom ovog perioda očekujem vas proširenje kruga saradnika i novi elementi u djelokrugu. Novim idejama pobijedićete konkurenciju. Slobodni Rakovi mogu da se zaljube na prvi pogled u osobu u znaku Škorpije ili Jarca. Potrebno je samo malo više pažnje da posvetite svom organizmu i možete očekivati pozitivne rezultate.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

TJEDNI HOROSKOP od 31.10. do 6.11.2022.

 

Stranice: 1 2 3

Komentari
Na vrh