Horoskop

Horoskopski znaci koji će u maju imati i sreće i para

Početkom maja Merkur je još uvijek u postretrogradnoj fazi, ali sredinom mjeseca polako napušta svoju sjenku. Zato je maj vrijeme kada analiziramo šta smo napravili u prošlosti, razmišljamo o svemu što smo naučili i počinjemo da primjenjujemo ​​lekcije iz iskustva.

Astrolozi ističu da nekoga čekaju usponi i padovi kao i važne promjene na poslu, u karijeri i finansijskom sektoru. A neko će imati sreće u svom emotivnom životu i u sferi komunikacije s drugim ljudima.

 

Ovan

Predstavnike ovog znaka čeka veliko razdoblje koje će uticati na sva područja života. Posebna sreća očekuje se u finansijama! Postoje velike šanse za povećanje prihoda i dobijanje novih projekata.

Hrabro prihvatite sve ponude i ne bojte se da donesete važne odluke vezane za privatni, a posebno ljubavni život.

 

Blizanci

Pripremite se za vrlo sadržajno i sretno razdoblje. Preporučuje se da ne zaboravite malo zdrave sebičnosti. Posvetite se sebi i odmoru, jer na kraju proljeća biće puno prilika koje možete da iskoristite.

Ako se potrudite na poslovnom planu, imaćete priliku da ostvarite stari san.

 

Lav

Ostavite po strani sve nesigurnosti i sumnje. U maju će vam trebati sasvim drugi kvaliteti – istrajnost i vedrina. Drugi će moći da vide vaš potencijal i sve vaše kvalitete.

U vašem okruženju pojaviće se potpuno novi ljudi, što će donijeti mnogo sretnih trenutaka. Okružite se ljudima koji vam prenose pozitivnu energiju.

 

Djevica

Djevice će početkom mjeseca morati da naprave izbor i on će najvjerovatnije biti uspješan. Dobre vijesti očekuju vas i na profesionalnom planu. Predstavnici ovog znaka vjerovatno će dobiti unaprijeđenje ili povišicu.

Takođe, predstavnici ovog znaka osjetiće olakšanje i pozitivne vibracije. Osjećaćete se dobro.

 

Vaga

Maj će za Vage biti mjesec pobjede. Vaše izvrsno raspoloženje i upornost pomoći će vam da iz svake zbunjujuće situacije izađete kao pobjednik i s osmijehom na licu. Svojim optimizmom i dobrim raspoloženjem moći ćete da usrećite sve oko sebe.

Takođe, u vašoj blizini bi se mogao naći neko ko bi vam mogao postati vrlo blizak prijatelj, možda čak i životni partner, piše Žena.

Na vrh