Saopštenje za javnost u povodu 24 godine BOSS-a

09.05.2018.

BOSS-Bosanska stranka obilježava 24 godine postojanja i prepoznatljivog djelovanja protiv nacionalista, ratnih i poratnih tajkuna, lažnih socijaldemokrata i svih ostalih političkih spodoba. Simbolika Dana pobjede nad fašizmom, kada je 9-og maja 1994. godine izvršena sudska registracija BOSS-a, odredila je djelovanje BOSS-a u beskompromisnoj borbi protiv svih vrsta nepravde, fašizma i neofašizma, kriminala, socijalne i svake druge obespravljenosti, koje gotovo tri decenije produkuju kriminalizirana i nemoralna vlast u saradnji sa režimskim medijima.

Dvadeset četiri godine prepoznatljivog djelovanja obavezuje BOSS da i dalje ni po koju cijenu neće izdati povjerenje građana, te će se BOSS i dalje aktivno zalagati za socijalnu pravdu i sistem koji garantuje ravnopravnost, ekonomsku održivost, poštivanje osnovnih ljudskih prava i pravednost, kao i državu u kojoj neće biti režimske medijske blokade djelovanja političkih stranaka koje se suprotstavljaju vladajućoj oligarhiji, istakao je predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović.

Predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović građanima je čestitao i Dan pobjede nad fašizmom, Dan Evrope i Dan Zlatnih ljiljana.
9. 5. 2018.                                                                                Muamer Dedić, Press BOSS-a

BoljaTuzla.ba

Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!