Zabava

Šta je to toliko privlačno muškarcima u pogledu ženskih nogu?

Toliko misterije obavija njihovo postojanje i oblike ponašanja. Ne tako davno, 1890-tih tipičan muškarac bi bukvalno izgubio razum da dobije priliku da vidi ženske članke. I ko zna, možda je tako ženska senzualnost prvi put povezana sa područjem nogu. Ali, da se vratimo u savremeno doba, koje ne olakšava muškarcima ni malo budući da djevojke u kratkim suknjama i haljinama sa dubokim prorezima viđaju na svakom koraku.

Opšte je poznato da muškarci „padaju“ na ženske noge. Njihov oblik, dužina i savršena glatkoća je nešto o čemu razmišljaju više nego što možete i da zamislite.

ASOCIJACIJA NA SEKS

Logično je bilo da krenemo od onog što je najočiglednije. Iako niko ne tvrdi da muškarci hodaju okolo i razmišljaju samo o ženskim nogama i seksu, par dugih vitkih nogu definitivno može natjerati njihov um da odluta. Da li ste nekad vidjeli par lijepih potpetica i zamislili ih na sebi? Moglo bi se reći da na isti način muškarci duge ženske noge zamišljaju oko sebe. One ih asociraju na seks, i u to nema sumnje.

NJEGOVANE ŽENSKE NOGE IZGLEDAJU TAKO DOBRO

Iako će vam većina muškaraca potvrditi da u krevetu zaista nije važno da li ste 100% izdepilirane ili ne, svi oni će se složiti da njegovane ženske noge bez tragova sitnih dlačica izgledaju tako dobro. Budući da muškarci većinom ne depiliraju niti briju dlake na svojim nogama, kada samo pređu pogledom preko savršeno glatkih ženskih nogu, oni ne mogu da se suzdrže i da ne pomisle da izgledaju fantastično.

NOGE SU TAKO PRIRODNE

Koliko god da je postalo prihvatljivo mijenjanje vlastitog tijela, uz neka sitnija ili krupnija podešavanja tu i tamo, većina muškaraca preferira žene koje se trude da svoje tijelo zadrže što prirodnijim. Čućete ih kada kažu „više mi se sviđaš bez šminke“, ili „najljepša si mi kada tek ustaneš iz kreveta“. U tom pogledu noge su nešto na čemu se „ne radi mnogo“, i one osim ako im oduzmemo dlake izgledaju prirodno koliko samo mogu da budu.

 NOGE SU USKO POVEZANE SA VISOKIM POTPETICAMA

Nisu sve žene ljubitelji visokih štikli. Ta neudobna vrsta odjeće zaista zahtjeva od vas istrajnost dok ih nosite, i nerijetko suočavanje sa žuljevima. Međutim, one definitivno čine da vaše noge izgledaju seksi. Kada obujete visoke potpetice vaše noge izgledaju duže, a to je nešto čemu muškarci ne mogu da odole. Samim tim kada bace pogled na ženske noge, muškarci na njima zamišljaju visoke potpetice, a jedna stvar vodi ka drugoj, i oni vas već vide u vrelim scena u krevetu. Sjetite se da u porno filmovima, sve dame nose visoke potpetice, a nerijetko i samo njih.

 

Zašto se odjednom osjećate zarobljeno u vezi koju ste smatrali savršenom?

Na vrh