Zabava

Ovo su 3 manje poznate serije čija će vas radnja i tematika oduševiti!

Sada kad se bliži kraj mnogim serijama koje smo gledali i po nekoliko sezona, a nove sezone su najavljene tek za iduću godinu, potrebna nam je lista zanimljivih serija koje će nam zadržati pažnju.

Pronaći seriju sa interesantnom radnjom, dobrim glumcima i po mogućnosti dobrom kostimografijom i scenografijom, nije nimalo lak zadatak.

 

Odlučili smo kreirati mini #whattowatchlistu sa 3 serije za koje možda niste čuli i pogledali, a koje će sigurno biti interesantne bez obzira na vaš omiljeni žanr. Uz neke od njih ćete se opustiti i nasmijati, a neke se bave nešto ozbiljnijim tematikama.

Ugodno gledanje!

Unorthodox

Mini serija koju ćete pronaći na Netflixu, je drama čija radnja prati priču djevojke Esty. Ona je devetnaestogodišnjakinja koja je nezadovoljna u svom dogovorenom braku, te iz New Yorka bježi u Berlin kako bi započela novi, slobodniji život.

Sisters

Priča prati 3 žene koje otkriju da su ustvari sestre, ovo je jedna od onih serija gdje ćete se jednu minuti glasno smijati, a već druge plakati. Vremenom otkriju da njihovih sestara i braće ima mnogo više nego što su mislile.

Glow

Alison Brie glumi Ruth Wilder, glumicu bez posla u Los Angelesu, a radnja je smještena u 80e. Prijavljuje se kao glumica u Girl Wrestling Show, gdje glumi hrvačicu, a serija je nešto potpuno drugačije, drama uz koju se nećete prestati smijati!

 

Na vrh