Zabava

Petar Grašo progovorio o vezi s Hanom Huljić: ‘Moram biti iskren, pomalo me iznenadila…’

Predstavljajući novo pjesmu za Novu TV, Petar Grašo progovorio je i o svojoj vezi s Hanom Huljić koja je zapalila javnost.

“Vrlo smo sretni i zadovoljni i tako treba biti. Hana je jako dobro i sretni smo”, rekao je Petar.   Dok su oboje šutjeli na ovu temu kaže kako su ga pojedini mediji zaista iznenadili.

‘Iznenadila me kreativnost medija’

” Ja sam nekako naučio da s obzirom da dosta skrivam svoj privatni život, naučio sam da je pozornost medija tim veća. Ali moram biti iskren da me pomalo iznenadila kreativnost određenih medija u smišljanju raznih i raznolikih oblika ničega, zapravo. Mi živimo svoj život i bitno je da su ljudi oko nas zadovoljni i da su svi mirni ali i zadovoljni.”, objasnio je Petar i potom se prebacio na profesionalni dio svog života.  Nova pjesma “Jel ti reka ko“ je, kaže, rezultat dugog truda.

“Mislim da je ovo pjesma koja će sigurno ostati i koja je dugotrajna. Imamo pretenzije da nekako naše sve pjesme nadžive više od godine dana i u tome smo uspijevali zadnjih 25 godina. Ono što očekujem je samo da se ljudima svidi. Radili smo puno na njoj i pleli smo vez po vez dok ne dobijemo cjelinu na koju ćemo se naježiti”, priča Grašo.

 

Na vrh