Zabava

Ovi božićni filmovi hit su na Netflixu! Evo koje naslove ne smijete propustiti

Početak decembra označava i početak mekanih dekica, vruće čokolade ili kuhanog vina, čokoladnih pereca, kolača od peperminta i kolača od medenjaka. Na sveopće iznenađenje, Neflix je najavio kako će nas ove sezone iznenaditi s brojnim božićnim naslovima.

Donosimo detalje o najnovijim božićnim filmovima na Netflixu.

  • The Claus Family

Dječak Jules nije najveći obožavatelj Božića, međutim, kad mu se djed iznenada razboli, Jules, otkrije čarobno naslijeđe svoje obitelji i shvati da jedino on može spasiti Božić.

  • Love Hard

Zvijezda serije “Vampirski dnevnici” oduševit će vas u pravoj božićom poslastici. Nina Dobrev utjelovila je novinarku Natalie kloja u uspešnoj kolumni piše o ne tako uspješnom ljubavnom životu. Kada preko aplikacije upozna šarmantnog Taga odluči kupiti avionsku kartu i iznenaditi ga, otkriva kako uopće nije komunicirala s Tagom.

  • Father Christmas Is Back

Obitelj Christmas prije 27 godina napustio je njihov otac James, a sada se vraća u nihove živote s novom djevojkom.

  • Christmas Flow

Glazbenik Reper Marcus i novinarka Lila na prvi pogled nemaju ništa zajedničko na prvi pogled, ali kada se između njih uplete sudbina, morat će dokazati mogu li premostiti razlike i hoće li im blagdani u tome pomoći?

  • The Princess Switch 3: Romancing the Star

Neodoljiva Vanessa Hudgens ponovno kuca na vrata! Nakon što je utjelovila Stacy Wyndham od Belgravije i kraljicu Montenara Lady Margaret Delacourt, sada će se vješto pretvoriti i u Lady Fionu Pembroke – s jednom misijom – kako bi “ukrala” božićnu zvijezdu i vratila je tamo gdje pripada.

  • A Boy Called Christmas

Dječak Nikolas kreće u potragu za svojim ocem, usprskos obeshrabrivanju okoline. Na putu ga prati njegov ljubimac miš, s kojim doživljava nevjerojatne avanture, idealne za hladne zimske dane pod toplom dekicom.

  • A Castle for Christmas

Brooke Shields glumi uspješnu spisateljicu koja se nađe usred skandala. Kako bi pobjegla od svega, odlazi u Škotsku posjetiti dvorac koji je nekad pripadao njezinoj obitelji. Odlučuje ga kupiti, ali naiđe na veliki otpor lokalnog stanovništva.

  • Elves

Jednoj tinejdžerki i njezinoj obitelji božićni blagdani pretvore se u pravu noćnu moru kad otkriju drevno zlo koje progoni otok koji su odabrali za odmor.

  • Single All the Way

Peter zamoli svojeg najboljeg prijatelja Nicka da mu tijekom božićnog posjeta kući glumi dečka, no Peterova majka svom sinu odluči namjestiti slijepi spoj s trenerom Jamesom i sve se u trenu promijeni.

  • A California Christmas: City Lights

Godinu dana nakon što su prohodali, Callie i Joseph napuste ranč radi obiteljskih obveza u San Franciscu. Hoće li ljubav potrajati i na gradskom asfaltu?

https://boljatuzla.ba/ovo-je-20-najslusanijih-bozicnih-pjesama-svih-vremena-mozete-li-pogoditi-tko-je-na-vrhu-ne-nije-mariah-carey-ni-blizu/


Komentari
Na vrh