Zabava

Najbolji praznični filmovi koje ne smijete propustiti

Hladni dani su idealni za kokice, tople džempere i gledanje filmova. praznični filmovi bude u nama euforiju i čine da osjetimo pravu magiju zime. Sada je pravi čas da spremite listu filmova koje možete da gledate u toku decembra. Izabrali smo za vas naslove koji ostavljaju bez daha i koji su sjajni onda kada poželite da okupite prijatelje ili porodicu na jednom mjestu!

A Castle for Christmas

Riječ je o romantičnoj komediji, koja je ujedno i bakovita, a prožeta je scenama u kojima vlada božićna svjetlucava jelka, jahanje konja po snijegu i potraga za pravom ljubavlju.

 

A Gift from Bob

Stiže još jedna zanimljiva priča koja govori o muškarcu koji upada u nevolje, ali ima anđela zaštitnika, u obliku neodoljive narandžaste mačke.

A Jenkins Family Christmas

Ova drama je prožeta komedijom, odličnim nastupima i muzičkom podlogom, pa je ovaj film idealan za prazničnu atmosferu koju ćete sigurno osjetiti gledajući ga.

8-Bit Christmas

Film nas vraća u osamdesete, ali je zabavan, sa mnogo humora i nenadanih scena, pa ćete ga odgledati u jednom dahu!

Grumpy Christmas

Ovaj film govori o porodičnim odnosima i nosi važne poruke. Prožet je humorom i dobrom zabavom!

Love Hard 

Za praznike nam stiže još jedna romantična komedija – jedna novinarka je postala poznata po tome što joj je bilo teško da pronađe dečka. Ona redovno koristi aplikacije za upoznavanje, a nakon svakog neusjpeha, piše kolumnu. Ovog Božića se desilo nešto sasvim drugačije!

 

A Boy Called Christmas

Stiže film koji će u vama definitivno probuditi nostalgični osjećaj, jer su filmovi sa sličnom tematikom bili veoma popularni u ranijim godinama. U ovom filmu, ponovo otkrivamo pravi identitet Djeda Mraza!

A Naija Christmas

Majka koja ima trojicu sinova ima posljednju želju – da oni pronađu supruge do Božića. Ova priča je uzbudljiva i vjerujemo da će vas dobro nasmijati.

Koji film će se pronaći na vašoj listi? smiley

 

Kultnu kuću iz filma “Sam u kući” od sada možete iznajmiti preko Airbnba za samo 25$


Komentari
Na vrh