Horoskop

Koji je vaš BIORITAMSKI BROJ? Šta vas očekuje u mjesecu martu kroz najtačniju numerologiju?

ljubav

Pred nama je mjesec velikog buđenja. Na osnovu numerološkog koda, mart mjesec nosi vrijednost broja 111 na globalnom nivou. Dakle, mjesec u kom će doći do novih početaka, rješavanja bitnih stvari i generalno pokretanja sa “mrtve” tačke.

 

Takođe, vrlo je moguće da se tenzije u svijetu smanje i otvore neka nova poglavlja uz posredovanje autoriteta, odnosno moćnih sila. Svakako mjesec u kom neće biti praznog hoda, već će se rješavati sve važno ili, u najmanju ruku, bar pokušati da se riješe problemi koje “vučemo” na svjetskom nivou posljednjih nekoliko mjeseci.

 

– Što se tiče lično nas, suštinski svaki broj će ovu energiju broja 1 osjetiti drugačije. Na osnovu vašeg bioritamskog broja možete vidjeti šta vas očekuje u ovom mjesecu, jer velika je simbolika broja, njegovih karakteristike, djelovanja i realizacije – navodi numerolog Tihomir Jovanović.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Numerolog Tihomir Jovanović (@tihomir_numerolog)

KAKO IZRAČUNATI NUMEROLOŠKI ZNAK I PODZNAK

Znak je naš lični broj, a podznak je naš bioritamski broj. Dakle da bismo utvrdili znak tj. lični broj mi ćemo sabrati sve cifre u našem datumu rođenja.

Na primer neko je rođen 01. 01. 1990. Mi sabiramo 1+1+1+9+9+0, što ispada 21, dalje taj broj 21 sabiramo tako da dobijemo jednocifren, a to izgleda ovako 2+1 = 3 i naš lični broj je u ovom slučaju broj 3.

Da bismo utvrdili podznak, računamo naš bioritamski broj, a on se računa tako što sabiramo dan i mesec rođenja, što u ovom slucaju to je 01+01 i sabiranjem ova dva broja mi dobijamo broj 2. Dakle, naš podznak je u broju 2. U slučaju da dobijemo dvocifreni broj, taj isti broj kao i kod ličnog broja, sabiramo da dobijemo jednocifren.

 

 

BIORITAMSKI BROJ 1

Nećete moći da utičete na neke stvari koje vam se budu dešavale.

– Ovo je sudbinski mjesec u kom će se stvari odvijati same od sebe. Nekima u pozitivnom, a nekima u negativnom smislu. Takođe mjesec promjenljivosti, ali i nestabilnosti. Mjesec je dobar za preispitivanje aspekata iz prošlosti, bilo poslovnih ili ljubavnih – objašnjava dalje Jovanović.

 

 

 

BIORITAMSKI BROJ 2

U martu možete da postignete sve ono što do sada niste uspjeli u prethodnom periodu. Mjesec gdje će vas sreća i uspjeh pratiti.

– Nekima stoji preseljenje u inostranstvo, ali isto tako i započinjanje emotivnih odnosa. Ovaj mjesec iskoristite za nove stvari, ali i za rješavanje problema iz prošlosti jer sada sve to možete uspješno realizovati – govori numerolog Jovanović.

 

 

 

BIORITAMSKI BROJ 3

Možete imati poteškoća i zastoja u realizaciji planova. Period sudbinskih dešavanja na polju ljubavi, stoga je idealan period da svi koji su sami duže vrijeme, upravo u ovom mjesecu upoznaju potencijalnu sudbinsku osobu za ljubav i brak.

– Ovog mjeseca možete osjetiti težinu kroz poslove, dosta obaveza, ali i oscilacija u odnosima kako privatnim, tako i u poslovnim. Izdržite sva nerviranja, napetosti i težine koje mogu da vam se dese – kaže Peđa Jovanović.

 

 

 

 

BIORITAMSKI BROJ 4

Očekujte dosta druženja, kretanja i nekako ćete biti u kontaktu sa svima.

– Period idealan za sve vrste internet poslovanja, ali i za saobraćaj, kao i za papirologiju svake vrste kao i za komunikaciju uopšteno. Ovaj mjesec vam nudi mogućnost za proširenje potomstva, pa eto lijepih vijesti ako već neko vrijeme to želite – navodi Jovanović.

 

 

 

BIORITAMSKI BROJ 5

Ulazi u mjesec šestice. Ovaj mesec nosi energiju ljubavi, emocija, povezivanja i uopšteno lijepih odnosa.

– Svi koji su sami idealno vrijeme da uplove u nove veze. Oni koji su duže vrijeme zauzeti idealan mjesec da svoju vezu podignu na veći nivo. Odličan mjesec za širenje porodice. Period kreativnosti i umjetnosti. Na poslovnom planu možete očekivati lijepa dešavanja, nekima unaprijeđenja – kaže Peđa.

 

 

 

BIORITAMSKI BROJ 6

Naglašene oscilacije, ali i uspone i padove. Mesec rizika, pa svaki nepromišljeni postupak može vas odvesti u propast.

– Mart nije povoljan za bilo kakve početke, kao ni za traženje usluga, jedino je dobar za usavršavanje vaših znanja i vještina. Pratiće vas nervoza u određenim danima, ali i period kada vam neće prijati samoća, pa u ovom periodu više izlazite i više se družite. Finansijske oscilacije, pa povedite računa o troškovima, mogući su odlivi finansija, a da ni sami nećete znati gdje su vam te iste finansije otišle – zaključuje Jovanović.

 

 

 

BIORITAMSKI BROJ 7

Mjesec akcije, rada, truda. Mnogo obaveza, ali i dobar rezultat. Odlična energija će vas pratiti, neće vam manjkati volje.

– Period odličan za započinjanje novih poslova, a naročito za poslove koji nose neku vrstu uniforme (medicina, policija, vojska). Može vam se desiti da uđete u neke ljubavne i strastvene priče ako ste sami, ali i ulazak u paralelne veze ako niste, pa manji oprez – kaže numerolog Jovanović.

 

 

 

BIORITAMSKI BROJ 8

Ne preporučuje se započinjanje novih poslova. Nije povoljno ni za ljubav, ni uopšteno realizaciju bitnijih stvari, jer sve što bude započeto u ovom mjesecu biće kratkog daha.

– Mjesec idealan da se posvetite sebi, bavite se sportom i generalno zdravljem, jer vam slijedi umor, pospanost, pad energije – govori Peđa Jovanović.

 

 

 

BIORITAMSKI BROJ 9

Sve ono što ste u prethodnim mjesecima željeli, ili čemu ste težili, sada sve to može da vam se realizuje.

– Pojačana energije, volja i pratiće vas sreća. Svaka upornost se isplati. Odličan mjesec da uplovite u romantične vode, kao i za ulazak u brak, jer sve što započnete u ovom mjesecu ima duži rok trajanja – navodi Peđa Jovanović, numerolog.

 

 

zena.rs

Na vrh