Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 4. jun

Dnevni horoskop za utorak 4. jun

Strijelac – Dnevni horoskop za utorak 4. jun

Posao: Slijede vam mnogobrojna dešavanja, neočekivane situacije i promjene tokova poslovnog procesa. Potrebno je da budete što pribraniji i fokusirani na ono što radite.

Ljubav: Promjenljivo raspoloženje i odsutnost pratiće vas tokom ovog dana na ljubavnom planu, bićete u nekom svom svijetu obuzeti sopstvenim razmišljanjima što se neće dopasti vašoj dragoj osobi.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Jarac

Posao: Usporena realizacija sa jedne strane može se očekivati i ovog dana, a i komunikacija sa saradnicima i nadređenima može biti malo napetija. Budite strpljivi.

Ljubav: Morate dokazati i sebi i partneru da je vaša veza vrijedna da se uloži malo napora u rješavanje postojeće situacije.

Zdravlje: Moguće infekcije.

Vodolija

Posao:  Može biti verbalnih izazova, morate se kontrolisati jer biste mogli naštetiti najviše sebi. Bitno je da vi nikoga ne napadate prvi, ali ako budete trebali da se branite birajte riječi.

Ljubav: Ako budete istjerivali svoje, dovešćete samo do disbalansa u odnosu. Takođe, stare probleme nemojte ponovo iznositi na dnevni red, za sada stavite tačku na njih.

Zdravlje: Pojačajte  kretanje, fizičke aktivnosti, i boravak u prirodi.

Ribe – Dnevni horoskop za utorak 4. jun

Posao: Organizacija vam neće biti savršena,  koliko god da vam se žuri, nemojte trčati pred rudu, ali ni požurivati one koji su oko vas.

Ljubav: I vama i partneru  je jasno da se stvari mogu popraviti, ali nijedna strana  sada i u potpunosti nije spremna na to.

Zdravlje: Moguća glavobolja, piše astroputnik.com

Stranice: 1 2 3

Na vrh