Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 4. jun

Dnevni horoskop za utorak 4. jun

Ovan – Dnevni horoskop za utorak 4. jun

Dnevni horoskop za utorak 4. jun

Posao: U principu poslovni tokovi se odvijaju onako kako i treba i vi sve više dobijate na značaju. Obratite pažnju na slabiju koncentraciju.

Ljubav: Nekako je najlogičnije da se prepustite inicijativi i organizaciji aktivnosti koje planira druga strana. Očekuje vas opušten dan.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Bik

Posao: Komplikacije na polju posla zahtjevaće od vas dodatne napore u međuljudskim odnosima. Pokušajte da malo manje insistirate da sve baš bude po vašem i poštedjećete se bespotrebnog nerviranja.

Ljubav: Potrudite se da  više vremena provedete sa partnerom i da malo primirite tempo kada su poslovne obaveze u pitanju.

Zdravlje: Moguća glavobolja, nervoza.

Blizanci

Posao: Uhvatili ste dobar radni ritam i pored napetosti koja kao da visi u vazduhu ovih dana, uspjevate da završite sa svim poslovnim obavezama, pa i da pokrenete nove projekte, dogovore ili saradnje.

Ljubav: Pozitivan oreol ljubavne energije pratiće vas tokom ovog dana, pa je realno očekivati da to iskoristite prije svega na nova poznanstva.  Moguće je iznenadno zaljubljivanje.

Zdravlje: Pojačan stres, nervoza.

Rak

Posao: Pravo vrijeme je da se organizujete bolje i krenete da raščišćavate sve ono što se nagomilalo ili je trenutno u zastoju uglavnom ne vašom krivicom

Ljubav: Aktuelna su i dalje  nova poznanstva ili kontakti preko prijatelja , izlazaka i preko društvenih mreža. Uživajte u flertu i opuštenim pričama za početak.

Zdravlje: Respiratorne tegobe mogu vam zadavati probleme, piše astroputnik.com

Na vrh