Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 4. jun

Dnevni horoskop za utorak 4. jun

Lav – Dnevni horoskop za utorak 4. jun

Posao: Ovaj dan bi trebalo da bude period dobrih prilika, novih saradnika i dobre radne energije, i vaš trud i zalaganje će vam se svakako isplatiti.

Ljubav: Malo je vjerovatno da budete zadovoljni krajnjim rezultatima na polju ljubavi danas, i to uglavnom vašom krivicom. Neke situacije vas opterećuju i razmišljate koliko je partner iskren prema vama.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Djevica

Posao:  Ne bježite od odgovornosti, morate prionuti na posao i konačno privesti kraju sve ono što već izvesno vrijeme stoji.

Ljubav: Dosta toga zavisi i od druge strane, jer za realizaciju visokih ljubavnih ciljeva nije dovoljna želja i htenje jedne strane, pa onda ne žurite sa uzletanjem, jer naknadno prizemljenje može biti bolno.

Zdravlje: Osjetljivost grla.

Vaga

Posao: Budite strpljivi,  posle traljavog početka stvari se mogu dovesti u normalu i koliko toliko u red.

Ljubav: Impulsivnost i donošenje naglih zaključaka nisu poželjni, već vam je potrebna izvjesna doza samokontrole i strpljenja prije svega.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Škorpija

Posao: Biće dosta usporavanja, nešto ćete morati da odlažete, da kilavite, polovično da odrađujete, a ništa neće od vas zavisiti. 

Ljubav: Neki konkretan i konstruktivan prijedlog mogao bi da naiđe na dobar odziv kod drage osobe. Pokažite koliko vam je stalo.

Zdravlje: Vrlo dobro,piše astroputnik.com

Na vrh