Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 17. januar

Dnevni horoskop za utorak 17. januar

Dnevni horoskop za utorak 17. januar – Strijelac

Postoji mogućnost previda, pa je važno da se u ovom periodu oslanjate na članove svog tima. Partner vam je nešto prećutao i to u vama budi sumnju u mnoge druge stvari. Potrudite se da prevaziđete krizu povjerenja. Mogući su manji problemi sa krvnim pritiskom – obavezno posjetite ljekara.

 

 

 

 

JARAC

Ključ uspjeha dana je u organizaciji radnih zadataka i poštovanju prioriteta. U suprotnom, možete probiti krajnji rok. Vaš odnos s partnerom prolazi kroz period konstruktivnih razgovora. Uspjeh kroz zajednički projekat. Moguće je da vam ove nedjelje padne imunitet.

 

 

 

 

VODOLIJA

Danas maksimalno primjenite diplomatiju u ophođenju s kolegama i nadređenima. Moguće su neke spletke i manipulacije. Slobodne Vodolije danas očekuje zanimljiv izlazak sa veoma privlačnom osobom u znaku Ovna ili Lava. Boravite što više na čistom vazduhu i hranite se zdravije.

 

 

 

 

RIBE

Problematičan period u pogledu međuljudskih odnosa na poslu. Moguće su neke manipulacije i gubici zbog toga. Slobodne Ribe danas mogu da se nađu u iskušenju da uđu u tajnu vezu s osobom koja nije slobodna. Veoma ste rasijani i razdražljivi ovog dana.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

Stranice: 1 2 3

Na vrh