Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 17. januar

Dnevni horoskop za utorak 17. januar

Dnevni horoskop za utorak 17. januar – LAV

Posvetite se planiranju, jer naredni period donosi nepredviđen splet okolnosti na finansijskom planu. Planirate zajedničko putovanje, a to će poboljšati kvalitet vašeg odnosa i donijeti vam mnogo lijepih iznenađenja. Nervozni ste zbog nedostatka prijeko potrebnog odmora.

 

 

 

 

DJEVICA

Početak nove saradnje ili rad na novom projektu kakav nikada ranije niste radili. Situacija zahtjeva dodatno prilagođavanje. Vaš odnos s partnerom odvija se u atmosferi harmonije i uzajamnog razumijevanja. Loša cirkulacija, a prijeti vam i pad imuniteta.

 

 

 

 

VAGA

Vage očekuje konfliktna situacija sa nadređenima. Čuvajte se manipulativnih osoba, jer mogu isplesti mrežu spletki. Slobodne Vage su u dilemi da li da izađu sa potencijalnim novim partnerom. Vaša osjećanja su pomješana. Reumatološke tegobe i nervoza. Moguće su infekcije.

 

 

 

 

 

ŠKORPIJA

Oprezno upravljajte novcem, jer može doći do iznenadnih izdataka, a neke važne uplate pri tome mogu kasniti. Strastvena ljubavna veza sa jednom osobom u znaku Lava. Intenzitet strasti prevazilazi vaša očekivanja. Mogući su bolovi u leđima i glavobolja.

 

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh