Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 17. januar

Dnevni horoskop za utorak 17. januar

Dnevni horoskop za utorak 17. januar – OVAN

Dnevni horoskop za utorak 17. januar

Budite oprezni na finansijskom planu. Moguć je zastoj, neke važne uplate mogu da kasne. Imate osjećaj da partner živi u svom svijetu i da ste se udaljili. Otvorenim razgovorom zaustavite to pravovremeno. Moguća je glavobolja. Prekontrolišite krvnu sliku. Prolazna malaksalost.

 

 

 

 

BIK

Atmosferom ovog dana dominira tema važnog poslovnog sastanka. Mudrim poslovnim potezima sklopićete unosan poslovni sporazum. Vaš odnos s partnerom mogu da obeleže razmirice. Neko od vas moraće da popusti na kraju. Mogući su problemi sa disajnim putevima. Nesanica.

 

 

 

 

BLIZANCI

Budite oprezni u upravljanju novcem, jer su moguće nepredvidljive situacije. Pripremite rezervni plan. Blizanci koji su u vezi osjećaju nezadovoljstvo, jer im je potreban adrenalin. Priredite partneru lijepo iznenađenje. Glavobolja vam neće dati mira, kao posledica virusne infekcije.

 

 

 

 

RAK

Problemi u komunikaciji, jer može doći do nesporazuma. Uspjeh možete imati u okviru kreativnih zanimanja. Slobodni Rakovi nalaze se na ljubavnoj prekretnici. Uskoro vas očekuje početak novog ljubavnog poglavlja. Preti vam povišen pritisak. Prolazna malaksalost.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Komentari
Na vrh