Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 11. oktobar

Dnevni horoskop za utorak 11. oktobar

Dnevni horoskop za utorak 11. oktobar – Strijelac

Strijelce koji se bave kreativnim zanimanjem ili rade u prosvjeti očekuju novi elementi u radnom okruženju. Usponi i padovi na emotivnom planu u jednom danu. Realnije posmatrajte partnera da se ne biste razočarali. Ženski pripadnici bi trebali zakazati ginekološki pregled.

 

 

 

 

JARAC

Ovaj dan na poslu obilježiće kraće poslovno putovanje i sastanak na kojem će doći do izražaja vaše govorničke vještine. Danas može biti turbulencija na porodičnom planu. Sukob generacija i vaših različitih stavova. Raspoloženje prati promjena vremenskih uslova.

 

 

 

 

VODOLIJA

Današnji poslovni sastanak može da ima dalekosežni značaj za vaš dalji pravac karijere. Donijećete izuzetno bitnu odluku. Slobodne Vodolije mogu preko posla upoznati osobu, koja će im se izuzetno dopasti na prvi pogled. Oslonite se na intuiciju. Virusna infekcija disajnih puteva.

 

 

 

 

RIBE

Nestabilna situacija na finansijskom planu nalaže oprez. Moguće je zakašnjene u isplati novca. Vaš bezazleni komentar na račun partnerovog ponašanja može danas biti pogrešno shvaćen. Moguća je prepirka. Više se odmarajte, provedite popodne uz neki dobar film.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

 

TJEDNI HOROSKOP od 10.10. do 16.10.2022.

Stranice: 1 2 3

Na vrh