Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 11. oktobar

Dnevni horoskop za utorak 11. oktobar

Dnevni horoskop za utorak 11. oktobar – OVAN

Dnevni horoskop za utorak 11. oktobar

Planetarni aspekti donose vam preokrete i iznenađenja. Ključ uspjeha je inovativnost. Potrudite se da jasno izražavate svoje misli, U suprotnom, partner neke vaše riječi može shvatiti pogrešno. Izbjegavajte zatvorene, zadimljene prostorije. Poteškoće sa disanjem.

 

 

 

 

BIK

Pripremite rezervni plan, jer ćete biti u situaciji da improvizujete rješenja. Neočekivan razvoj poslovne situacije. Danas vas očekuje veoma važan razgovor s partnerom. Poći će vam za rukom zajednički poduhvat. Mamurluk, posle burne večeri. Muči vas glavobolja, mučnina.

 

 

 

BLIZANCI

Novosti u organizaciji u kojoj radite donijeće vam promjene u opisu radne pozicije. Napredak u karijeri. Odličan period da skupite hrabrost i konačno načinite najbitniji prvi korak u zbližavanju s osobom koja vam se dopada. Nedostatak gvožđa, daje lošu sliku hemoglobina.

 

 

 

RAK

Planetarni aspekti u vašem polju karijere donijeće vam novi početak. Danas možete biti razdražljivi, tako da možete impulsivno reagovati na partnerove riječi. Moguće su sitne svađe. Promjenljivost raspoloženja, što je i glavna zamjerka partnera. Pojava očnog pritiska.

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

TJEDNI HOROSKOP od 10.10. do 16.10.2022.

Stranice: 1 2 3

Na vrh