Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 11. oktobar

Dnevni horoskop za utorak 11. oktobar

Dnevni horoskop za utorak 11. oktobar – LAV

Ovaj dan donosi vam poslovno putovanje i potpisivanje veoma važnog sporazuma. Uspjeh sa inostranstvom. Planirate zajedničko putovanje s partnerom. Poći će vam za rukom da sprovedete u djelo zajednički plan. Reakcija na različitu vrstu biljaka, alergija, još uvijek prisutna.

 

 

 

DJEVICA

Nepredviđeni splet okolnosti može da stvori zastoj u okviru vašeg platnog prometa. Pripremite, za svaki slučaj, rezervni plan. Danas ćete uspješno riješiti jedno izuzetno važno egzistencijalno pitanje zajedno s partnerom. Nesanica, zbog nagomilanih problema.

 

 

 

VAGA

Akcenat ovog dana je na poslovnoj komunikaciji, pa vas očekuje veoma važan sastanak. Finansijski napredak. Turbulentan dan u vašem odnosu s partnerom. Možete krenuti od male prepirke i završiti u velikoj svađi. Pad imuniteta, pokušajte da ga stabilizujete.

 

 

 

 

ŠKORPIJA

Planetarni aspekti u vašem polju poslovanja može da stvori prevelik obim posla i problem s krajnjim rokom. Pridržavajte se plana. Vaš odnos s partnerom je prožet nježnostima i posebno pojačanim ljubavnim žarom. Sada ste u zenitu ljubavi. Problemi sa želucem.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

TJEDNI HOROSKOP od 10.10. do 16.10.2022.

 

Stranice: 1 2 3

Na vrh