Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 30.09.2023.

Dnevni horoskop za subotu 30.09.2023.

Strijelac – Dnevni horoskop za subotu 30.09.2023.

Posao: Prilično opušten dan je pred Strijelcima da uživaju i eventualno priteknu u pomoć nekom od dragih prijatelja. Prijateljsko okruženje će vam svakako prijati.

Ljubav: Ukoliko imate želju i volju da se sa posebnom pažnjom posvetite dragoj osobi i provedete što više vremena zajedno, evo idealne prilike da to i ostvarite.

Zdravlje: Odlično.

 

 

 

Jarac

Posao: Obavite neophodnu komunikaciju sa saradnicima vezano za poslovne dogovore, a ostatak vremena posvetite preko potrebnom odmoru.

Ljubav: Sumnje i dileme koje vas opterećuju možete razriješiti direktnim i otvorenim pristupom, a nikako krutim i nepopustljivim stavovima.

Zdravlje: Psihofizički umor.

 

 

 

Vodolija

Posao: Ovaj dan je kao poručen da se Vodolijie posvete detaljima vezanim za razvoj nove ideje, koja se već neko vrijeme vrti u vašoj glavi, i konačno krenete u realizaciju.

Ljubav: Budite romantični i nježni i obradujte dragu osobu nekim finim znakom pažnje. Moglo bi da vam se uzvrati iznad očekivanog.

Zdravlje: Napravite balans između obaveza i odmora.

 

 

 

Ribe – Dnevni horoskop za subotu 30.09.2023.

Posao: Veći dio ove subote tipični predstavnici Riba imaće dosta posla, ali i par situacija u kojima može doći do sitnih nesporazuma u komunikaciji sa saradnicima.

Ljubav: Prepustite se svojim osjećanjima, dajte mašti na volju i obradujete i sebe i dragu osobu nekim finim prijedlogom.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost na otvorenom, piše Astroputnik.

Stranice: 1 2 3

Na vrh