Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 30.09.2023.

Dnevni horoskop za subotu 30.09.2023.

Lav – Dnevni horoskop za subotu 30.09.2023.

Posao: Gotovo cio radni dan tipični Lavovi trebalo bi da uživaju na talasima novih poslovnih vjetrova.

Ljubav: Pozitivan stav i dobro raspoloženje pratiće vas tokom ovog dana i na ljubavnom planu, pa je realno očekivati da to iskoristite, i to kroz novo zanimljivo poznanstvo u najavi. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

 

 

Djevica

Posao: Pred osobama rođenim u znaku Djevice nalazi se jedan uobičajen radni dan da bez ikakvih problema završe započete obaveze.

Ljubav: Što se tiče potencijalnih dešavanja u sferi ljubavi, više faktora ide vam na ruku, posebno ako imate u planu da organizujete zajedničke aktivnosti sa dragom osobom.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

 

 

 

Vaga

Posao: Jedan od boljih dana nalazi se pred Vagama. Dobra poslovna komunikacija daje vam vrlo dobru osnovu za realizaciju svih zadataka na vrijeme.

Ljubav: Dajte svoj doprinos, koliko god možete, onako diplomatski, da nesporazume u komunikaciji sa dragom osobom svedete na što manju mjeru.

Zdravlje: Izbjegavajte nagle fizičke pokrete.

 

 

 

Škorpija

Posao: Tokom ovog prvog dana vikenda nije realno očekivati krupne poslovne zaokrete kod većine Škorpija, ali za razmišljanje i pravljenje planova na tu temu svakako jeste. Dosta bi vam pomogao i prijateljski savet.

Ljubav: Vaše aktivnosti mogu biti prosječne, ali povoljni ljubavni vjetrovi sa strane danas vam mogu donijeti više novih zanimljivih poznanstava.

Zdravlje: Psihofizički umor, piše Astroputnik.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh