Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 30.09.2023.

Dnevni horoskop za subotu 30.09.2023.

Ovan – Dnevni horoskop za subotu 30.09.2023.

Dnevni horoskop za subotu 30.09.2023.

Posao: Vrlo dobar radni dan mogu očekivati Ovnovi, naročito ako su spremni da se hrabro istaknu i preuzmu inicijativu za nove poslovne projekte. Samo naprijed.

Ljubav: Bilo bi dobro da ostavite malo više vremena za ljubavna dešavanja. Tu vas danas može očekivati prijatno iznenađenje od voljene osobe.

Zdravlje: Pažljivo rukujte predmetima sa oštrim ivicama.

 

 

 

Bik

Posao: Jedan poslovni ciklus, ne baš najbolji za većinu Bikova, završen je, a drugi znatno povoljniji trebalo bi da počine. Poradite na boljoj organizaciji.

Ljubav: Krupni zaokreti ne naziru se na vašem ljubavnom horizontu. Za sada je potrebno još malo strpljenja, a ove subote vas naročito mogu iskušavati stare simpatije.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

 

 

 

 

Blizanci

Posao: Solidan radni dan nalazi se pred osobama rođenim u astrološkom znaku Blizanaca. Obratite pažnju na nerealna poslovna obećanja. Polako, korak po korak i sve se da postići.

Ljubav: Na krilima pozitivnog raspoloženja mnogo toga lijepog možete napraviti u sferi ljubavi. Budite aktivni, mada ne zaboravite da ipak ne zavisi sve od vas.

Zdravlje: Pokušajte da izbjegnete nagle fizičke pokrete.

 

 

 

Rak

Posao: Uobičajen i miran prvi dan vikenda i standardno kućne obaveze oduzeće Rakovima najviše vremena. Odvojte dovoljno vremena i za neku fizičku aktivnost, prijaće vam.

Ljubav: Na polju ljubavnih relacija ova subota bi mogla da donose par provokativnih situacija u kojima bi mogli biti testirani vaša vjernost i posvećenost dragoj osobi.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja, piše Astroputnik.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh