Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 19. mart

horoskop

Strijelac

Posao: Potrudite se da danas ne donosite nepromišljene odluke na poslu. Postoji mogućnost da na taj način pretrpite finanijsku štetu, a to vam tek vrijeme može pokazati.

Ljubav: Vaša napetost i nervoza danas mogu da se prenesu i na odnos s partnerom. Postoji mogućnost ljubomornih scena i nesporazuma.

Zdravlje: Hronična upala jajnika.

 

 

 

Jarac

Posao: Danas morate biti srpljivi i promišljeni ako ne želite da načinite fatalno pogrešan poslovni potez. Ukoliko budete imali poslovne ponude, dobro razmislite prije konačne odluke.

Ljubav: Ako se pojavio problem između vas i partnera, nemojte uvijek za to kriviti partnera. Preispitajte sebe i mogućnost da stres iz profesionalnog života ponekad prenosite i na privatan život.

Zdravlje: Ekcem.

 

 

 

Vodolija

Posao: Osjećaj da idete u dobrom pravcu i da sve više napredujete može obilježiti ovaj dan. Očekuje vas finansijski uspjeh, a mogući su i neki vanredni dobici.

Ljubav: Preokupirani ste osobom koju ste nedavno upoznali, a koja vas je potpuno opčinila. Slobodne Vodolije očekuje novo poglavlje na ljubavnom planu.

Zdravlje: Slaba cirkulacija.

 

 

 

Ribe

Posao: Ovaj dan ima jednu dozu rizika, pa je neophodno da izbjegavate rizičnu poslovnu saradnju, kao i rizične investicije. Danas, prije svega, igrajte na sigurno. Današnja konstelacija može u sebi skrivati neočekivane prepreke.

Ljubav: Ovaj dan mogu obilježiti scene nesporazuma i nekog nezadovoljstva. Partner može da vas okrivi za neke stvari, i to bez ikakvih argumenata. Rasplet će u velikoj mjeri zavisiti od vas.

Zdravlje: Veliki optimizam.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

Stranice: 1 2 3

Na vrh