Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 19. mart

horoskop

Ovan

Posao: Uspješan završetak rada na nekom dugoročnom projektu može obilježiti ovaj dan. Završetak jednog i početak novog poglavlja uliće vam dodatni elan i samopouzdanje.

Ljubav: Ako već dugo tragate za pravim partnerom i nikako ne možete da ga nađete, ne propustite priliku da ga sretnete. Planete su vam izuzetno naklonjene za novi početak.

Zdravlje: Povećana želudčana kiselina.

 

 

 

Bik

Posao: Danas ćete imati veoma uspješan dan na poslu. Akcenat je na komunikaciji i finansijama. Uživate nevjerovatnu podršku planeta što se tiče poslovnih pregovora, a neke vaše ideje koje budete izložili na poslovnom sastanku naići će na dobar prijem.

Ljubav: Očekuje vas zanimljiv izlazak s partnerom. Atmosfera daljeg zbližavanja i harmonije može biti krunisana dogovorom o zajedničkoj budućnosti.

Zdravlje: Grčevi u stomaku.

 

 

 

Blizanci

Posao: Danas će neke vaše originalne ideje biti prihvaćene, a njihova realizacija vas može izbaciti u prvi plan. Napuštate stare metode rada i utirete novi put u vašoj oblasti poslovanja.

Ljubav: Ovaj period vam može donijeti atmosferu prepunu ljubavi i nježnosti sa partnerom. Pa ipak, oni Blizanci koji su nezadovoljni svojom vezom ili brakom, mogu se naći pred radikalnim riješenjima.

Zdravlje: Počnite s rekreacijom što prije.

 

 

 

Rak

Posao: Glavna scena na poslovnom planu biće važni sastanci i poslovni dogovori. Danas ćete napraviti neke izmjene u timu zaposlenih. Reorganizacija će vrlo brzo dati pozitivne rezultate.

Ljubav: Danas vas očekuju neka lijepa iznenađenja od strane partnera. Sitnice koje vama mnogo znače, jer vam ukazuju na ljubav i postojanost vašeg partnera.

Zdravlje: Glavobolja.

 

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh