Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 19. mart

horoskop

Lav

Posao: Vaš finansijski plan napreduje i to predstavlja krunu vaših napora, ali i vrlo mudrih poslovnih poteza. Umijete da pregovarate u svoju korist, čak i kada treba da se pogađate s poslovnim partnerima oko najboljih uslova.

Ljubav: Skladan odnos s partnerom nastavlja se i tokom ovog perioda. Slobodne Lavove očekuje romantičan izlazak sa jednom Vodolijom ili Vagom.

Zdravlje: Više se odmarajte.

 

 

 

Djevica

Posao: Današnju poslovnu scenu može obilježiti neka neprijatna kritika ili prigovor od strane nadređenih ili kolega. Izdržite to stoički, ali nakon toga dajte sve od sebe da im dokažete da nisu u pravu.

Ljubav: Početak nove veze sa osobom u znaku Ribe ili Vodolije. Ljubavna avantura može da se pretvori u mnogo više od očekivanog.

Zdravlje: Dobro se osjećate.

 

 

 

Vaga

Posao: Na poslovnom planu vas očekuje savršen scenario, jer ćete uspjeti da postignete uslove rada koji vama najviše odgovaraju. Najviše se oslonite na svoje instinkte, jer će vas samo taj unutarnji osjećaj danas povesti u pravcu uspjeha.

Ljubav: Harmonija i sreća predstavljaju broj jedan u vašem odnosu s partnerom. Osjećate se sigurnim i slobodnim da partneru izrazite i svoje najdublje želje.

Zdravlje: Vrtoglavica.

 

 

 

Škorpija

Posao: Neočekivana prepreka na poslu može se ticati finansijskog problema. Postoji mogućnost da vam neke uplate kasne, ali to ćete vrlo lako prevazići, jer umijete da improvizujete poslovna rješenja.

Ljubav: Danas ste u svom elementu, privlačite pažnju na svakom koraku i predstavljate dušu društva, osobu koja umije da zasmijeje svojim specifičnim smislom za humor. Očekuje vas poznanstvo sa neodoljivim Lavom ili Bikom.

Zdravlje: Nervoza.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh