Horoskop

Dnevni horoskop za srijedu 24. avgust

Dnevni horoskop za srijedu 24. avgust

Dnevni horoskop za srijedu 24. avgust – Strijelac

Ključ uspjeha tokom ovog dana sastoji se u prevazilaženju različitih stavova između vas i vaših saradnika. Finansijski dobitak. Strijelci koji su u vezi prolaze kroz period krize povjerenja. Otvorenim razgovorom prevaziđite problem. Više se odmarajte.

 

 

 

Dnevni horoskop za srijedu 24. avgust – Jarac

Ukoliko danas budete načinili mudar poslovni potez, u bliskoj budućnosti vas očekuje unaprijeđenje finansijske situacije. Uspjeh kroz privatan biznis. Ukoliko već dugo oklijevate da se zbližite s osobom koja vam se dopada, sada imate podršku planeta da to i učinite. Problemi sa zglobovima.

 

 

 

Vodolija

Poslovna saradnja s nekim prijateljima ili atraktivna poslovna ponuda iz inostranstva, to će biti dominantne teme narednog perioda. Uspjeh u privatnom biznisu. Očekuje vas povratak bivše ljubavi, ali je moguća dilema zbog straha da se iste greške ne ponove. Sada ste veoma osjetljivi.

 

 

 

Ribe

Pred vama je važan poslovni sastanak, ali će mnogo toga zavisiti od vaše prezentacije i stepena samopouzdanja u komunikaciji s partnerima. Između vas i partnera se stvorila distanca. Neophodno je da to riješite iskrenim razgovorom. Pad imuniteta.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

 

 

Tjedni horoskop od 22.8. – 28.8.2022.

Stranice: 1 2 3

Komentari
Na vrh