Horoskop

Dnevni horoskop za srijedu 24. avgust

Dnevni horoskop za srijedu 24. avgust

Dnevni horoskop za srijedu 24. avgust – Ovan

Dnevni horoskop za srijedu 24. avgust – Vaše polje inostranstva, putovanja i stručnog usavršavanja stavlja akcenat na te teme. Očekuje vas uspkeh u karijeri. Uspkešno ćete riješiti problem u vezi s partnerom. Slobodni Ovnovi mogu da upoznaju zanimljivu osobu u znaku Vage. Glavobolja.

 

 

 

Dnevni horoskop za srijedu 24. avgust – Bik

Danas se će vam se najaviti bolju dinamiku poslovanja. Moguć je višestruk priliv novca. Bikovi koji su u vezi još danas mogu imati problema u vezi s partnerom, a potom slijedi rješenje osjetljivog pitanja. Problemi sa dioptrijom.

 

 

 

Blizanci

Danas aspekti ubrzavaju tempo vašeg poslovanja. Finansijski dobitak. Slobodnim Blizancima predstoji sudbinski susret sa osobom u znaku Strijelca ili Vage. Stomačni problemi, moguć virus. Ipak, izbjegavajte brzu hranu.

 

 

 

Rak

Postoji mogućnost da prekinete poslovnu saradnju sa jednim starim saradnikom. Uvodite inovativne ideje, a to će vam donijeti finansijski uspjeh. Rakovi koji su u vezi ozbiljno razmišljaju o svojoj budućnosti s partnerom. Donosite odluku o formalizaciji odnosa. Prehlada.

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

Tjedni horoskop od 22.8. – 28.8.2022.

Stranice: 1 2 3

Na vrh