Horoskop

Dnevni horoskop za srijedu 24. avgust

Dnevni horoskop za srijedu 24. avgust

Dnevni horoskop za srijedu 24. avgust – LAV

Očekuje vas uspjeh u saradnji sa inostranstvom. Nalazite se na pragu perioda kada ćete mnogo češće putovati. Finansijski dobitak. Postoji velika mogućnost da krenete na zajedničko putovanje s partnerom. Slobodni Lavovi će imati kratkotrajnu ljubavnu avanturu. Osjećate se odlično.

 

 

 

Dnevni horoskop za srijedu 24. avgust – Djevica

Konačno možete odahnuti. Sada će vaši poslovi početi da se odvijaju u skladu s vašim očekivanjima. Danas vam planete pružaju podršku da sretnete svoju srodnu dušu ili da se zbližite sa osobom koja vam se odavno dopada. Anksioznost.

 

 

 

Vaga

Planete vam pružaju podršku da ostvarite napredak ili pređete na novo, bolje radno mjesto. Očekuju vas važne vijesti i poslovni sastanak. Period stabilizacije u odnosu sa partnerom donosi vam priliku da nastavite vašu ljubavnu priču. Bolovi u nogama.

 

 

 

Škorpija

Ovaj period vam donosi priliku da ostvarite veliki korak napred u karijeri. Aktiviraće se više izvora finansijskih sredstava. Obnavljanje komunikacije sa bivšom ljubavi. Uskoro slijedi i ljubavna prekretnica, jer vrlo lako može da se desi da obnovite vezu. Nesanica.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

Tjedni horoskop od 22.8. – 28.8.2022.

 

Stranice: 1 2 3

Komentari
Na vrh