Horoskop

Dnevni horoskop za srijedu 19. oktobar

Dnevni horoskop za srijedu 19. oktobar

Dnevni horoskop za srijedu 19. oktobar – Strijelac

Promjene na poslovnom planu mogu da očekuju Strijelci koji se bave prosvjetom ili rade u okviru nekih kreativnih zanimanja. Ovaj dan obilježiće zajedničko putovanje sa partnerom ili izlazak u društvo u veoma lijepoj atmosferi. Fizički, vaše zdravlje je nevjerovatno.

 

 

 

JARAC

Početak nove poslovne saradnje koja vam može donijeti značajno unaprijeđenje finansijske situacije. Uspjeh u trgovini. Ovaj period donosi vam trajnu stabilizaciju i prevazilaženje ranijih nesporazuma sa partnerom. Produktivan rad će poboljšati vaše zdravlje.

 

 

 

 

VODOLIJA

Važan poslovni razgovor na kojem možete donijeti odluku o nekom novom elementu u opisu vaše radne pozicije. Slobodne Vodolije očekuje susret sa veoma zanimljivom osobom sa kojom kasnije mogu da uđu u ozbiljnu vezu. Poradite na svom zdravlju.

 

 

 

 

RIBE

Atmosferom ovog dana na poslu dominira poslovni sastanak i napeti pregovori sa teškim sagovornicima. Biće neophodan kompromis. Teško da ćete odoljeti izazovu da uđete u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna. Početak tajne veze. Započnite dan vježbanjem.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

 

 

TJEDNI HOROSKOP od 17.10. do 23.10.2022.

Stranice: 1 2 3

Na vrh