Horoskop

Dnevni horoskop za srijedu 19. oktobar

Dnevni horoskop za srijedu 19. oktobar

Dnevni horoskop za srijedu 19. oktobar – LAV

Ovaj dan donosi vam važan poslovni sastanak na kojem ćete zaključiti unosan sporazum. Planete su u ovom periodu izuzetno naklonjene Lavovima, pa će tako i vaš odnos sa partnerom prožimati mnogo ljubav i nježnosti. Osjećaćete se nevjerovatno dobro zbog pozitivnih vibracija drugih ljudi.

 

 

 

 

DJEVICA

Akcenat ovog dana nalazi se na uspjehu u oblasti servisnih usluga. Očekuje vas unaprijeđenje finansijske situacije. Iznenadno putovanje u dvoje popraviće kvalitet vašeg odnosa sa partnerom i donijeti vam harmoniju. Imati naviku da pijete toplu vodu može vam biti od velike koristi.

 

 

 

VAGA

Nezaposlene Vage očekuje veoma važan razgovor za posao. Potrudite seda zračite samopouzdanjem i ostavite dobar utisak. Vaš partner spremno prihvata vaše sugestije i počinje da se ponaša u skladu sa vašim očekivanjima. Meditirajte!

 

 

 

 

ŠKORPIJA

Scena poslovnih zbivanja u potpunosti je na poslovnim sastancima i pregovorima koji će biti izuzetno uspješni i donijeti vam dobru zaradu. Uspjeh u okviru zajedničkog poduhvata sa partnerom donijeće vam mnogo zadovoljstva. Doživjećete anksioznost i ubrzan rad srca.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

TJEDNI HOROSKOP od 17.10. do 23.10.2022.

 

Stranice: 1 2 3

Na vrh