Horoskop

Dnevni horoskop za srijedu 19. oktobar

Dnevni horoskop za srijedu 19. oktobar

Dnevni horoskop za srijedu 19. oktobar – OVAN

Dnevni horoskop za srijedu 19. oktobar

Očekuje vas početak nove poslovne saradnje ili rad na novom projektu koji vam može donijeti finansijski dobitak. Nalazite se u dilemi da li da prekoračite granicu kolegijalnog odnosa sa osobom koja vam se dopada. Ovaj dan donosi ogromnu energiju i vitalnost. Rješavate sve probleme.

 

 

 

BIK

Nezaposlene Bikove očekuje dobra poslovna ponuda. Poći će vam za rukom da otputujete i radite u nekoj stranoj firmi. Slobodni Bikovi mogu da se zaljube na prvi pogled u osobu koju će upoznati na nekom putovanju. Umanjena vitalnost organizma.

 

 

 

BLIZANCI

Očekuje vas iznenadno poslovno putovanje i poslovni sastanak na kojem ćete imati uspješne pregovore. Finansijski dobitak. Pred vama je iskušenje da uđete u tajnu vezu zasnovanu isključivo na neodoljivoj privlačnosti. Potrebno vam je više vremena za odmor i zdrav san. Premoreni ste!

 

 

 

 

RAK

Rakovi koji se bave uslužnim djelatnostima postići će izvanredne rezultate i proširenje obima posla. Finansijski dobici. Burna i strastvena ljubavna avantura sa osobom prema kojoj osjećate neodoljivu privlačnost. Mogući su problemi sa ušima, nosom ili grlom.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

TJEDNI HOROSKOP od 17.10. do 23.10.2022.

 

Stranice: 1 2 3

Na vrh