Horoskop

Dnevni horoskop za nedjelju 8. januar

Dnevni horoskop za nedjelju 8. januar

Dnevni horoskop za nedjelju 8. januar – Strijelac

Nesporazumi u vašem radnom okruženju mogu da vam pokvare raspoloženje danas. Konflikti među kolegama. Vaš odnos s partnerom počinje da se stabilizuje. Očekuje vas zajedničko putovanje i prevazilaženje nesuglasica. Bolovi u nogama. Treba da se oslonite na svoje unutrašnje osjećaje i slušajte potrebe svog tijela.

 

 

 

 

JARAC

Uspjeh u saradnji sa inostranstvom rezultiraće sklapanjem novog sporazuma. Unaprijeđenje finansijske situacije. Slobodni Jarčevi mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu u znaku Škorpije. Očekuje vas romantičan sastanak. Čuvajte se fizičkih povreda, bilo u saobraćaju, poslu ili u kući.

 

 

 

 

VODOLIJA

Novi elementi u radnom okruženju zahtjevaće dodatno prilagođavanje. Očekuje vas rad na novom projektu. Vaš odnos s partnerom funkcioniše po sistemu vruće – hladno. Neophodno je da otvoreno porazgovarate s partnerom. Promijenljivo vrijeme vam može donijeti prehladu koja će biti praćena visokom temperaturom.

 

 

 

 

RIBE

Problem sa ispunjavanjem krajnjeg roka riješićete uz pomoć vašeg tima saradnika. Povećan obim poslovanja. Vaš odnos s partnerom prolazi kroz period velike krize povjerenja. Moguće su ljubomorne scene između vas. Ako ste pušač, svakako ste u vrlo rizičnom periodu, jer ste vrlo osjetljivi.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

Stranice: 1 2 3

Na vrh