Horoskop

Dnevni horoskop za nedjelju 8. januar

Dnevni horoskop za nedjelju 8. januar

Dnevni horoskop za nedjelju 8. januar – LAV

Uspješno ćete završiti rad na dugoročnom projektu. Očekuju vas pohvale i priznanja za odlične rezultate. Partner se promijenio i vi kao da u njemu više ne vidite istu osobu. Neophodno je da otvoreno porazgovarate o svemu. I sami znate da vam je zdravlje osjetljivo, a posebno ćete se žaliti na ekcem koji vas već neko vrijeme opterećuje.

 

 

 

 

DJEVICA

Nesuglasice sa kolegama danas mogu da vam zadaju glavobolju na poslu. Moguće su neke spletke i manipulacije. Preosjetljivi ste. Impulsivno ćete reagovati na komentar vašeg partnera. Moguće su razmirice. Ako se na vrijeme posvetite svom problemu, moguće je da izbjegnete sve nelagodnosti koje vam to donosi.

 

 

 

VAGA

Vage koje se bave prosvjetom ili kreativnim zanimanjem danas mogu da postignu uspjeh. Moguća je zavist kolega. Osoba sa kojom ste počeli da se viđate igra igru vruće – hladno. Primijenite lukavu taktiku. Dobro bi bilo da odete kod nutricioniste koji će vam dati savjete o ishrani, jer je činjenica da ne znate šta je uzrok vašeg problema.

 

 

 

 

ŠKORPIJA

Reorganizacija u vašoj firmi može vam donijeti promjenu opisa u radnoj poziciji. Očekuje vas napredak u karijeri i povišica. Slobodne Škorpije mogu da upoznaju svoju srodnu dušu u svom poslovnom krugu. Početak nove veze. Opteretila vas kičma, loša cirkulacija i problem sa varenjem – akcenat je na ishrani i redovnim obrocima.

 

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh