Horoskop

Dnevni horoskop za nedjelju 8. januar

Dnevni horoskop za nedjelju 8. januar

Dnevni horoskop za nedjelju 8. januar – OVAN

Dnevni horoskop za nedjelju 8. januar

Svoje poslovne tajne čuvajte u strogoj tajnosti. Sastankom iza zatvorenih vrata spriječićete podrivajuće uticaje konkurencije. Osjećate sve jaču privlačnost prema osobi koju poznajete preko posla. Na pomolu je tajna veza. Nervoza. Povedite računa o zglobovima i kostima. Potrebna vam je fizička aktivnost.

 

 

 

BIK

Naoružajte se strpljenjem, jer vam ovaj dan može donijeti zakašnjenje u prilivu novca. Primijenite rezervni plan. Slobodni Bikovi danas mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu na nekoj zabavi sa prijateljima. Početak veze. Potrebno je da se posvetite očuvanju svog zdravlja, ali morate raditi na preventivi.

 

 

 

 

BLIZANCI

Blizanci koji se bave kreativnim zanimanjima i prosvjetom danas mogu da ostvare napredak. Finansijski dobitak. Nezadovoljni ste ponašanjem partnera i na to ćete mu otvoreno skrenuti pažnju. Moguća je rasprava. Vodite računa o ishrani, jer možete imati gasrto probleme na koje niste navikli, a to može da vas iznenadi.

 

 

 

 

RAK

Povoljan aspekt donijeće vam danas uspjeh u organizaciji i napredak u karijeri. Očekuju vas priznanja. Danas možete da se zaljubite na prvi pogled u jednu harizmatičnu Škorpiju ili Jarca. Možete osjetiti malaksalost, što je posljedica prethodnog slavlja. Sve će se vratiti u normalu kada se malo odmorite.

 

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Komentari
Na vrh