Horoskop

Dnevni horoskop za nedjelju 17. april

horoskop

Strijelac

Postoji sada mogućnost unaprijeđenja na poslu. Poseban uspjeh očekuje one koji sarađuju sa inostranstvom. Strijelci koji su u braku mogu danas da naiđu na nesporazume sa partnerom. Neophodan je kompromis. Bolovi u ramenom pojasu mogu biti zbog različitih uzroka. Provjerite svoje zdravstveno stanje.

 

 

 

Jarac

Ukoliko reorganizujete svoj posao i uvedete nove metode rada, podići ćete nivo svog poslovanja na viši nivo. To vam može donijeti uspjeh na duge staze. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa osobom drugačijeg kulturnog porijekla. Moguć je početak nove veze. Problem sa hormonskim disbalansom.

 

 

 

Vodolija

Vodolije koje se bave kreativnim poslom, danas mogu dobiti neka priznanja. Mogući su unaprijeđenje i povišica. Možda vam se sviđaju dvije osobe u isti mah. Sačekajte da vam vrijeme pokaže koji izbor da načinite. Razmatrate odlazak na dalju destinaciju da se potpuno oslobodite pritiska, kome ste sada izloženi.

 

 

 

Ribe

Ribe koje rade u okviru finansija ili na berzi, mogu da ostvare veliki finansijski dobitak ili da sklope unosan sporazum. Vaš odnos sa partnerom ide u pravcu dalje harmonizacije. Očekuje vas to zajedničko putovanje. Problemi sa stopalima, ali i bolnim čukljevima.

 

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Stranice: 1 2 3


Komentari

Na vrh