Horoskop

Dnevni horoskop za nedjelju 17. april

horoskop

Lav

Veoma je važno da danas utvrdite prioritete. Samo tako ćete uspjeti da završite sve poslove na vrijeme. Neočekivani finansijski dobitak. Zajedno sa partnerom donosite važnu odluku u vezi sa vašom budućnošću. Moguća je formalizacija odnosa. Pad energije, melanholija.

 

 

 

Djevica

Osmislili ste savršen plan i to će vam donijeti uspjeh na duge staze. Ukoliko se bavite građevinom ili nekretninama, ostvarićete veliki finansijski napredak. Slobodne Djevice danas mogu upoznati srodnu dušu na nekoj zabavi ili preko prijatelja. Pad imuniteta. Unesite više vitamina, minerala.

 

 

 

Vaga

Negativni komentari vaših nadređenih dobro su vas uzdrmali. Pa ipak, to može biti odraz nekih podrivajućih uticaja kolega koji vam zavide i koji šire spletke. Počeli ste da sumnjate u partnera, a to će te prevazići samo otvorenim razgovorom. Zglobovi su otečeni, pronađite uzrok.

 

 

 

Škorpija

Odnosi sa nadređenima prolaze kroz period krize. Postoji mogućnost da promijenite radno mjesto. Slobodne Škorpije mogu da se zaljube na prvi pogled u jednog neodoljivog Bika. Variranje pritiska. Potrebna vam je odgovarajuća terapija, ali i odlazak kod kardiologa.

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3


Komentari

Na vrh