Horoskop

Dnevni horoskop za nedjelju 17. april

horoskop

Ovan

Nestabilna situacija na finansijskom planu muči vas već duže vrijeme. Ipak, uskoro slijedi preokret. Ako vas već duže vrijeme muči problem što ne možete da pronađete onog pravog, ovaj dan može biti rješenje. Očekuje vas sudbinski susret. Opustite se u društvu bliskih prijaelja, uživajte!

 

 

 

Bik

Pripremite rezervni plan za naredni period. Očekuju vas prepreke u vidu problematičnih poslovnih saradnika i zakašnjenje važne uplate novca. Slobodni Bikovi danas mogu da upoznaju srodnu dušu na nekoj zabavi. Osjetljivost grla, problemi sa glasnim žicama.

 

 

 

Blizanci

Neočekivane vijesti mogu obilježiti ovaj dan. U skladu sa tim biće neophodna promjena plana. Osjećate zasićenje u vezi i tragate za novim uzbuđenjem. To upravo možete pronaći u tajnoj ljubavnoj avanturi. Zadržavanje vode u organizmu, potreban vam je diuretik.

 

 

 

Rak

Zastoj na finansijskom planu i neočekivani splet okolnosti može vam donijeti dilemu u pogledu slijedećeg poslovnog koraka. Ključ rješenja je u promjeni saradnika. Partner pokazuje nedoslijedno ponašanje i vi s pravom počinjete da sumnjate u njega. Probavne smetnje. Smanjite apetit.

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3


Komentari

Na vrh