Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 17. mart

Strijelac

Posao: Dragi Strijelci, danas budite oprezni što se finansija tiče. Ne upuštajte se u rizične investicije. Savjetuje vam se da prvo sve dobro provjerite, pa tek onda investirajte.

Ljubav: Vaša popularnost u društvu je velika, pa ne bi trebalo da se iznenadite kada počnu da vam stižu pozivi na zabave i proslave. Planete su vam naklonjene za to da nađete svoju srodnu dušu, a možete je upoznati upravo na nekim zabavama.

Zdravlje: Problemi sa zubima.

 

 

 

Jarac

Posao: Ukoliko planirate neke finansijske transakcije, budite oprezni, jer vam danas planete nisu naklonjene što se tiče investicija. Veliki previdi i mogućnost finansijskog gubitka.

Ljubav: Veoma je važno da danas budete otvoreni za nova poznanstva. Planete su vam naklonjene na ljubavnom planu i postoji velika mogućnost da započnete novu ljubavnu vezu.

Zdravlje: Pad imuniteta.

 

 

 

Vodolija

Posao: Vaša karijera napreduje, ali vi ste usredsređeni na neke samo vama poznate dugoročne ciljeve. Moguća je dilema, jer vam se mogu pojaviti neke nove poslovne ponude.

Ljubav: Vaša veza sa partnerom prelazi na viši nivo kvaliteta. Očekuju vas lijepi trenuci s partnerom i razgovor o zajedničkoj budućnosti.

Zdravlje: Pazite na tjelesnu težinu.

 

 

 

Ribe

Posao: Danas je bolje da ne donosite važne odluke, jer trenutno ne možete da sagledate cijelu sliku. Neke prepreke i razvoj nepredvidive situacije mogu vam stvoriti veći problem.

Ljubav: Slobodne Ribe danas mogu da upoznaju srodnu dušu na putovanju ili preko prijatelja. Ribe koje su u vezi mogu imati ljubomorne scene sa partnerom.

Zdravlje: Razdražljivi ste.

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Sedmični horoskop od 14.3.do 20.3.2022.

Stranice: 1 2 3

Na vrh