Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 17. mart

Lav

Posao: Preuzeli ste na sebe previše obaveza, tako da možete pod pritiskom i raditi u vanrednim uslovima. Pripremite se za nepredviđene prepreke i za improvizaciju poslovnih riješenja.

Ljubav: Slobodni Lavovi danas mogu da očekuju jedan vrlo lijep i uzbudljiv izlazak sa osobom koja im se već duže vrijeme dopada. Lavovi koji su u vezi mogu danas planirati zajedničko putovanje ili odmor.

Zdravlje: Pojačana nervoza.

 

 

 

Djevica

Posao: Zadržite pribranost prilikom današnjih radnih aktivnosti, jer će se u tome sadržati ključ uspjeha. Slijedite svoj unaprijed zacrtani plan i ne dozvolite sebi da se zadržavate na detaljima.

Ljubav: Danas se u okviru vaše veze s partnerom neće sve odvijati prema vašem planu. Prihvatite mirno kritiku ili prigovor partnera, možda ste ga, realno gledajući, zaista zapostavljali u posljednje vrijeme, a nisu uvijek baš za sve krive poslovne obaveze.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

 

 

 

Vaga

Posao: Period kada će vam sve mnogo lakše polaziti za rukom. Uprkos povećanom obimu posla, vi ćete uspjeti da izađete na kraj sa svim obavezama. Očekuju vas pohvale nadređenih i kolega.

Ljubav: Danas je dominantna atmosfera na ljubavnom planu pozitivna. Harmonija i dalje zbližavanje s partnerom mogu obilježiti ovaj dan.

Zdravlje: Nesanica.

 

 

 

Škorpija

Posao: Dana vam se savjetuje oprez na finansijskom planu. Možete pretrpjeti neke gubitke. Mogućnost manipulacija na poslu je velika.

Ljubav: Danas možete da se nađete u iskušenju da se upustite u tajnu vezu. Neodoljiva privlačnost koju ste osjetili prema jednoj osobi može vas potpuno opčiniti i obuzeti.

Zdravlje: Pojačan stres.

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

Sedmični horoskop od 14.3.do 20.3.2022.

Stranice: 1 2 3

Na vrh