Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 17. mart

Ovan

Posao: Danas vas ništa ne može zaustaviti i vaš radni dan će biti veoma uspješan. Danas je odličan dan za investicije, čak i na one na prvi pogled malo rizične.

Ljubav: Danas možete da imati prilike za flert na svakom koraku. U kombinaciji sa vašim pojačanim potrebama za ljubav i nežnost, kao i lični magnetizam, to će biti dobitna kombinacija za emocionalno ispunjen dan.

Zdravlje: Nesanica.

 

 

 

Bik

Posao: Planete će vam danas biti posebno naklonjene. Vaš odličan instinkt za prave poslovne poteze i profitabilne transakcije donijeće vam značajan uspjeh na finansijskom planu.

Ljubav: Pred vama je posebno harmoničan dan na privatnom planu. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa fatalno privlačnom osobom koju mogu upoznati na putovanju ili preko posla.

Zdravlje: Nervoza.

 

 

 

Blizanci

Posao: Izuzetno uspješan poslovni dan je pred vama. Planete su vam naklonjene za promjenu posla ukoliko ste nezadovoljni postojećim radnom mjestom, ali i značajno unaprijeđenje finansijske situacije.

Ljubav: Danas možete donijeti važne odluke što se tiče vaše veze. Očekuje vas planiranje za zajedničku budućnost i neko kraće putovanje s partnerom.

Zdravlje: Problem sa endokrinim žlijezdama.

 

 

 

Rak

Posao: Ovaj dan može već na samom početku da se pokaže kao veoma pozitivan, jer vas očekuju neke povoljne vijesti i unosni poslovni prijedlozi. Saradnici su pouzdani, a pred vama je i proširenje poslovne saradnje.

Ljubav: Leptirići u stomaku koje odavno niste osjetili mogu danas opet da zaigraju na vašoj ljubavnoj sceni. Moguća je ljubav na prvi pogled i veoma romantičan susret.

Zdravlje: Upala bešike.

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

 

Sedmični horoskop od 14.3.do 20.3.2022.

Stranice: 1 2 3

Na vrh