Visoka škola eMPIRICA organizira umrežavanje IT studenata s poslodavcima

15.05.2019. 


Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA predstavit će u petak, 17. maja u Tuzli Pitch-Match-Start(Up) događaj u okviru kojeg će biti organizirano umrežavanje IT studenata s potencijalnim poslodavcima, kao i takmičenje startupa i njihovo umrežavanje s investitorima.

Ovaj događaj završnica je jednogodišnjeg projekta “ICT Business Innovation Center eMPIRICA” koji se realizira uz podršku Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine i Vlade Švicarske, u partnerstvu s Razvojnim programom Ujedinjenih nacija (UNDP) i Međunarodnom organizacijom za migracije (IOM).

Pitch-Match-Start(Up) događaj bit će upriličen 19. i 20. maja u Tuzli u okviru kojeg će biti organizirano takmičenje četiri startup projekta, umrežavanje startupa sa investitorima, a u razgovorima sa IT poslodavcima će učestvovati 38 IT studenata.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!