Business

Veliki sajam auto-dijelova i garažno-servisne opreme u Banjaluci

SiM Impex u subotu 27. aprila organizuje veliki sajam najpoznatijih brendova iz svijeta auto-dijelova i garažno-servisne opreme! Ne propustite ovu izuzetnu priliku za kupovinu po sajamskim cijenama!

 

U Poslovnoj zoni Ramići u Banjaluci, u zgradi kompanije SiM Impex, u subotu 27. aprila održaće se sajam kojim ova kompanija ujedno proslavlja i jubilej – 25 godina svog rada. Ovo je i prilika da u vremenu od 10 do 18 sati toga dana, kada će vrata sajma biti otvorena za sve zainteresovane, posjetite štandove 37 svjetskih izlagača, te se još bolje upoznate sa asortimanom više od 40 poznatih brendova.

Poseban akcenat je, pored dobavljača auto-dijelova, ovoga puta na garažno-servisnoj opremi, kojoj će biti posvećena posebna hala. Ulje, maziva, akumulatori, gume, ručni alati, montirke, balansirke, dizalice, dijagnostika, ADAS i još mnogo toga čeka vas na adresi SiM Impex-a u Banjaluci toga dana.

Iz SiM Impex-a poručuju da je ovo jedinstvena prilika da se kupci i posjetioci sajma na jednom mjestu susretnu sa ponudom brendova iz svijeta automotiva, ali i da se počaste specijalnim, znatno nižim cijenama najkvalitetnije auto-opreme. „Pozivamo sve naše sugrađane, ali i kupce iz cijele BiH da nam se pridruže u subotu, jer ih očekuje mnoštvo iznenađenja od naših izlagača, mnogo poklona i nagrada“, navode iz kompanije SiM Impex.

Pored sajamskih aktivnosti, domaćin sajma organizovao je i nagradnu igru za svaki račun koji bude napravljen toga dana na sajmu, kao i zabavu nakon zatvaranja ovog svojevrsnog festivala auto-opreme.

 

Na vrh