Elvis Sivčević predstavio spot za pjesmu “Holland America Line”

02.12.2019. 


Elvis Sivčević, tuzlanski profesor i magistar klasične gitare, u Holandiji je snimio video spot za novu instrumentalnu kompoziciju koja nosi naziv “Holland America Line“.

Novi album tuzlanskog kompozitora, kao što je slučaj i sa djelima mnogih drugih autora, autobiografskog je karaktera.

Video spot za pjesmu “Holland America Line” odlučio je snimiti upravo u Holandiji jer sva muzika, odnosno orkestracija podsjetila ga je na ‘zemlju tupipana’ gdje je ovaj Tuzlak i studirao. Kadrove za video spot izabrao je sam, a riječ je o mjestima na kojima je provodio najviše vremena tokom svog boravka u ovoj zapadnoj evropskoj državi.

Pjesma “Holland America Line” snimljena je u studiju E-NOT mladog muzičkog producenta Anesa Imamovića, dok je Muhamed Kahrimanović dirigovao redateljskom palicom.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!