BOSS u povodu ponovnog prevarantskog djelovanja političkih stranaka koje imaju legitimitet da formiraju vlast

03.12.2018. 


Političke stranke koje su na proteklim izborima dobile legitimitet da formiraju vlast ponovo prevarantski djeluju u odnosu na izborna obećanja i interese građana, što dokazuju njihove postizborne izjave i naknadna interesno-politička djelovanja, istakao je predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović. Kategorički stavovi stranaka bloka SDP-a, Demokratske fronte i stranke koje se zove Naša stranka – da neće koalirati sa nacionalnim strankama, a posebno sa SDA i HDZ, te da ih ne interesuju funkcionerske fotelje, vrlo brzo su foteljaški interesno transformisani u lihvarske stavove da je potrebno sarađivati sa svima.
Očito da je tzv. ljevica sastavljena od SDP-a, Demokratske fronte i stranke koja se zove Naša stranka – prevarila građane već na samom početku mandata i da se ponovo namjerava formirati nacional-socijalistička koalicija, koju su građani februara 2014. godine morali vatrom otjerati sa vlasti, upozorava predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović.

3. 12. 2018.                                                                                    Muamer Dedić, Press BOSS-aBoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!