Horoskop

Sedmični/ Tjedni horoskop od 26.12.2022. do 1.1.2023.

Sedmični/ Tjedni horoskop od 26.12.2022. do 1.1.2023.

OVAN – Sedmični/ Tjedni horoskop od 26.12.2022. do 1.1.2023.

LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Pred vama su dani u kojim će biti šarenih ljubavnih iskustava. Oni koji su još sami neka se dotjeraju i izađu među ljude, ali neka njihovi kirteriji budu realni. Oni u vezama bit će sasvim zadovoljni ako prihvate voljenu osobu takvu kakva jest.
KARIJERA: Volite kreativan ili umjetnički rad, ali ovih dana cijenite prije svega poslove koji su sigurni. Stabilnost je tema o kojoj ćete rado diskutirati s kolegama. Svoje poslovne interese usmjerivat ćete prema spomenutom kriteriju.
ZDRAVLJE&SAVJET: Razgibajte svoje zglobove. Prošetajte.


BIK

26.12.2022.-1.1.2023.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Svako malo dolazit ćete u iskušenje da se posvađate, da prigovarate ili da kritizirate drugu stranu. Moguće je i obratno, da drugi kritiziraju vas. Tek uz više humora i samokontrole stvari mogu krenuti na bolje. Potrudite se.
KARIJERA: Umjetnici pred publikom, sportaši, kao i oni koji rade s mladima dobit će lijepu priliku u svom radu. Neki će se zbog toga zaletjeti i početi graditi kule u zraku. Mogućnost je tu, ali treba biti realan. Ostanite na zemlji, jer slava je prolazna.
ZDRAVLJE&SAVJET: Bit će nemirnih snova.


BLIZANCI

26.12.2022.-1.1.2023.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Vaši privatni odnosi bit će dobri, ali nećete imati razloga za oduševljenje. Ova monotonija ponekad će biti razbijena malim svađama ili provokacijama. Ne dajte im da se razviju. Ostanite mirni i čuvajte ono što imate. I to je nešto.
KARIJERA: Uzet ćete stvari u svoje ruke, dati sve od sebe i napraviti veliki korak prema naprijed. Oni koji rade s vama cijenit će vaš trud. Neki će možda već sad dobiti i zasluženo priznanje ili barem pohvalu za ono što su postigli.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne zaboravite na svakodnevne kratke stanke.


RAK

26.12.2022.-1.1.2023.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Kad ste se istrenirali da vam sve bude ravno, opet se budi ljubav. Malo ste iznenađeni novom situacijom, ali prilagodit ćete se. Svakome je draže biti s nekim nego sam. Ipak, ne prigovarajte čak ni onda kad osjećate da biste morali.
KARIJERA: Sve ćete se više zanimati za financije ili nove sustave koji bi mogli poboljšati prihode u onom što radite. Izgradit ćete nove planove u tom smislu. Borit ćete se za podršku drugih da ih provedete u djelo ili da ih barem pokrenete.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vježbajte jogu svaki dan.

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh