Horoskop

5 znakova kojima će 2023. donijeti SREĆU!

Dnevni horoskop srijedu 29.03.2023.

Ako ste mislili da je 2022. bila teška, astrolozi imaju loše vijesti za vas: naredna bi mogla da bude još neprijatnija.

Kretanje planeta u 2023. ne obećava pretjerano, ali znalci ističu da će pet znakova Zodijaka ipak uživati u blagostanju.

 

 

 

  • Blizanci

Pripadnici ovog horoskopskog znaka mogli bi konačno da zadovolje svoju ambicioznost onako kako su dugo željeli. Zvjezdane prilike ići će im naruku jer se očekuje da će dostići poslovne ciljeve, a 2023. godina odlična je za novi početak u slučaju Blizanaca, čak i ako teže naizgled nedostižnom.

Što se tiče međuljudskih odnosa, Blizanci moraju da budu oprezni jer je upravo to teren na kom mogu da se okliznu: okružite se samo ljudima od povjerenja i nemojte sklapati partnerstva s nepouzdanima. Takođe, potrudite se da za svaki dogovor imate pisani trag.

 

 

 

  • Bik

Kako astrolozi ističu, Saturn, koji je Bikovima smješten u desetoj kući tokom 2023. godine, donosi pozitivne aspekte za posao. Zato pripadnici ovog znaka mogu da očekuju unaprijeđenje i poboljšanje finansijskog stanja, ali je ključno da ne jurite na novcem već da radite svoj posao odgovorno kao do sad i nagrada će vremenom doći.

Najavljuje se i bogat društveni život, a astrolozi Bikovima savjetuju da budu nesebični jer će se u suprotnom loše provesti.

 

 

 

  • Ribe

Astrolozi objašnjavaju da će Jupiter, planeta koja vlada Ribama, biti u prvoj kući ovog znaka do kraja aprila. U pitanju je najvažnija kuća i ona koja se odnosi na samu ličnost pojedinca i način na koji se on predstavlja svijetu oko sebe, kao i na zdravlje.

Ovaj položaj znači da u prvoj polovini godine Riibe treba da budu otvorene, probaju nove stvari i da bi u tom slučaju mogle da budu nagrađene ostvarenjem svojih ciljeva. Nakon toga, Jupiter prelazi u drugu kuću, koja upravlja novcem, što znači da možete da očekujete bolje novčano stanje.

 

 

  • Djevica

Ukoliko ste do sad pronašli ljubav, u 2023. godini mogli biste podići vezu na viši nivo: početak zajedničkog života, zasnivanje porodice, vjeridba, vjenčanje…. zgodan je trenutak za bilo šta od toga! I ne samo zauzeti, već i slobodne Djevice imaju priliku da budu zadovoljne na ljubavnom planu. Ono što astrolozi savjetuju jeste ne žurite i da pustite stvari da se dogode spontano, odnosno da ne pritiskate drugu stranu.

 

 

 

  • Jarac

Za pripadnike ovog znaka 2023. godina sprema neko pomjeranje, kako fizičko tako i simbolično. Recimo, možete da računate da će se konačno realizovati preseljenje o kom ste maštali, a očekuje se da će Jarčevi unaprijediti i svoj finansijski status. Svi aspekti koji se tiču doma su povoljni!

 

 

Glossy

 

 

Na vrh