Horoskop

Sedmični horoskop od 13.3. do 19.3.2023.

Sedmični horoskop od 13.3. do 19.3.2023.

STRIJELAC – Sedmični horoskop od 13.3. do 19.3.2023.

13.3.-19.3.2023.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Vjerojatno ćete pomalo otupjeti za ljubav ili za zahtjeve druge strane. Ona vas neće najbolje razumjeti, ali ne pokušavajte objašnjavati kako se osjećate. Najviše zato jer je ovo ipak prolazna faza. Budite mirni i nađite načina da se prilagodite.
KARIJERA: Privilegije kojim ste se nadali bit će blizu, ali vi sami nećete biti u najboljoj formi da ih iskoristite. Više će to izgledati kao da vam se nešto nudi jer je to nečiji zadatak ili jer takva pravila igre. Ipak, držite se postavljenjih ciljeva.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite ono što jeste.


JARAC – TJEDNI HOROSKOP

13.3.-19.3.2023.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: U vašim osobnim odnosima vladat će ležernost. Mnogi parovi uživat će bez pritiska da se nekamo mora izaći ili nešto nekom dokazati. Bit će i onih koji će biti skloniji povlačenju i skrivanju emocija, a tu su i male provokacije.
KARIJERA: Prepreke koje vi vidite objektivno su manje nego što vam se čine. Nadilazit ćete ih svojom maštom i sposobnosšću prilagodbe. Pokazat ćete svoju kreativnu crtu. To što će uz sve to ići i određeni napori, očekivano je.
ZDRAVLJE&SAVJET: Imate dovoljno snage za sve što trebate.


VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

13.3.-19.3.2023.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Osjećat ćete se prilično sigurno u svojoj vezi. Bit ćete spremni na razne ludorije, pa i rizike jer znate da vas voljena osoba voli najviše na svijetu. Čak i ako zabrljate, bit će vam oprošteno. Oni koji su još sami uglavnom će maštati.
KARIJERA: Sjetite se samo koliko ste postigli u prošlosti, a najviše zato da motivirate sami sebe za budućnost. Kad vam nude nešto veliko, a vi posumnjate da to nije moguće ili da vi to ne možete, sami sebi pravite zatvoren put. Imajte više povjerenja u druge.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne nadmudrujte se.


RIBE – TJEDNI HOROSKOP

13.3.-19.3.2023.
LJUBAV:

KARIJERA:

ZDRAVLJE:

LJUBAV: Uglavnom ćete više razmišljati o ljubavi, nego što ćete ljubiti. Neki će opet osjećati iskušenje tajne ljubavne veze. Bit će drugih koji će vas pozivati u svoje društvo, ali nećete biti sigurni koji im je motiv. Ne morate uvijek sve znati unaprijed.
KARIJERA: Surađivat ćete se svima oko sebe i to vrlo učinkovito. Mnoge će oči biti uprte u vas i od vas će se očekivati. Neki će povući poteze koji će imati utjecaja na sve s kojim rade Učinit će to i više nego uspješno. Prolazite određene transformacije.
ZDRAVLJE&SAVJET: Humorom pobijedite brige.

 

 

eHoroskop.net

Stranice: 1 2 3

Na vrh